2012
2011
2010
2009
2008
Ποιά είναι η γνώμη σας για την καινούρια μας ιστοσελίδα;
 

PostHeaderIcon ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ

PostHeaderIconΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

 

 

Την Κυριακή 20 Ιουνίου 2010, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζωνιανών συμμετέχει, για πρώτη φορά μετά τη δεκαετία του ’60,  στη Γιορτή Κρασιού του Ρεθύμνου. Η συμμετοχή του συλλόγου μας περιλαμβάνει διάφορες διαδραστικές εκδηλώσεις όπως:

·        Κρητικό καλωσόρισμα με κέρασμα.

·        Επίδειξη παραδοσιακών τυροκομικών τεχνικών

·        Γνωριμία με τις τοπικές γεύσεις - μαγειρική από τις γυναίκες του χωριού και επίδειξη διαφόρων αρτοσκευασμάτων όπως το «ξομπλιαστό κουλούρι»

Θα ακολουθήσει συναυλία από την παιδική χορωδία.

 


 

 

PostHeaderIconΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ

Την Κυριακή 27/12/2009, στην αίθουσα του Κοινοτικού καταστήματος, στην πλατεία του χωριού δόθηκε η παιδική θεατρική παράσταση " ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ". Δείτε φωτογραφίες:

  _
Κάντε κλικ για να δείτε τις φωτογραφίες

 

 

PostHeaderIconΚΑΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΡΑΓΓΙΟΥ ΤΩΝ ΖΩΝΙΑΝΩΝ

 

  
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζωνιανών διοργανώνει την κατάβαση του πανέμορφου φαραγγιού του χωριού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:00. Η αναχώρηση θα γίνει από το κέντρο του χωριού με οχήματα του Συλλόγου μας. 
 

PostHeaderIconΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2009

Κάνοντας κλικ αριστερά στο μενού "ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2009", μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις που έχουμε πραγματοποιήσει φέτος. Αν είχατε παρεβρεθεί σε κάποια από τις εκδηλώσεις μας μπορείτε να μας στείλετε e-mail  με φωτογραφίες. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.facebook.com/group.php?gid=93837068067 

 

PostHeaderIconΖΩΝΙΑΝΑ, ΓΙΟΡΤΗ ΒΟΣΚΟΥ - ΤΥΡΙΟΥ 2009

 

Τα Ζωνιανά ήταν ανέκαθεν ένα χωριό με πλούσια πολιτιστική δράση και με ανθρώπους δυναμικούς, ενεργούς, που αγαπούσαν και αγαπούν την παράδοση τους. Έχοντας μακρά ιστορία στην διοργάνωση εκδηλώσεων από την δεκαετία του 1960, ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Ζωνιανών δεν θα μπορούσε και σήμερα να μη βάλει το μεγάλο στοίχημα για την ενίσχυση των πολιτιστικών δρωμένων της περιοχής. Το καλοκαίρι του 2008 οριοθετήθηκε ο στόχος και το στοίχημα το κερδίσαμε με τη στήριξη όλων. Το 2009 ανεβάσαμε τον πήχη πιο ψηλά και κρίνοντας από τις εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί και που με ιδιαίτερη φροντίδα ετοιμάσαμε, θεωρούμε ότι το αποτέλεσμα μας ικανοποιεί ακόμα περισσότερο και μας δίνει δύναμη για αυτά που υποσχόμαστε ότι θα ακολουθήσουν.

Περισσότερα...